tiistai 2. syyskuuta 2014

Puotinharju 31.8.2014


Pahoittelut  pienimuotoisesta postaustaukoilusta! Tähän väliin Puotinharjun kisakuulumiset, yleisiä kuulumisia ja Pyhtään reissun postaus tulossa toivon mukan vielä tällä viikolla :)

------------------------------------------------

Puotinharjulla (-ssa? Suomen kieli 6/5) oltiin kisailemassa esteitä sunnuntaina 31.8. kera Jalin, Jedin ja loppujen lopuksi myös Innan. Messissä olivat myös Lindan holskit Deli ja Embla, joista jälkimmäinen pääsi tekemään ensimmäistä kertaa tuttavuutta esteiden kanssa ja heti yleisön paineen alla :D Omassa olemuksessa ei oikein ollut kehumista kun edellisenä iltana oli tullut vähän valvottua mutta koskas sitä oltais hyvin levänneinä kisoissa oltukaan.

Kaikki kuvat © Meikä, Caro & Saga


Ensimmäisenä radalle lähdin Jalin kanssa jota en ehtinyt oikein edes lämmitellä. Taidettiin juuri ja juuri päästä maaliin (?) mutta virheitä kertyi kaiketi säälittävät 6 kappaletta. Toisella kierroksella Jali taisi parantaa jonkin verran, mutta oli tainnut eilinen päivä viedä Jalistakin ne suurimmat mehut, minkäs tuolle teet :D Jedi ei päässyt ekalla kierroksella edes maaliin asti kun se ei halunnut hypätä ollenkaan, tokalla kierroksella se järkyttyi yli lentävästä lentokoneesta ja samaan aikaan ohi kiitäneestä metrosta niin paljon ettei se keskittynyt enää yhtään koko radan aikana. Virheitäkään en muista, mutta eivät tainneet olla mainitsemisen arvoisiakaan, ens kerralla taas vähän paremmin :)


Helpon suoran jälkeen olikin omalta osaltani aikalailla vapaa-aikaa ennen paljon odottamani tiimihypyn alkua. Aika kului kuitenkin nopeasti kun sää oli hyvä, seura mahtava ja subway kaikkien nälkäisten sankari. Tiimissä Jalin piti alunperin hyppiä Delin kanssa, mutta ottaen huomioon Delin ei-niin-menestyksekkään suorituksen helpolla suoralla päätin vaihtaa Innan Delin tilalle. En tiedä olisiko vaan kannattanut pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa, Innata ja Jalista kun ei oikein kuoriutunut sitä kaikkien aikojen menestyksekkäintä tiimiparia :D Siellä ne meni kylki kyljessä ja tunki esteille samaan aikaan mutta meno oli tahmeaa ja puomit putoili jos ei sitten ensimmäisen niin viimeistään toisen kanin jäljiltä. No, oli ainakin sympaattinen suoritus, ei aina voi voittaa! Innastakin oon vain ylpeä, se meni yllättävän hyvin ottaen huomioon sen melkein parin kuukauden hyppytauon.


Tiimiin osallistui myös Jedi, parinaan Katrionan Neva. Ajateltiin että Jedin ollessa viriili nuori uros ja Nevan ollessa viehättävä nuorineiti voisi tämä tiimi ehkä toimiakin. Ja niinhän se toimikin! Neva juoksi hirveää vauhtia Jediä karkuun ja Jedi seurasi perässä häntä pystyssä liidelleen esteiden yli vaivattomasti. Ekalla kierroksella meitsi mokasi ja tönäisi kaiketi tuplaäksää pudottaen puomeja mutta tokalla kierroksella päästiin maaliin puhtaasti n. 17 sekunnissa. Tällä suorituksella irtosi hienosti luokan ensimmäinen sija! Oli muuten eka sinivalkoruusuke esteiltä meidän palkintoseinää koristamaan :D Kiitos kivasta kisapäivästä kaikille, näkyillään taas jossain päin Suomea!

Jali varmaan jää hyppyeläkkeelle nyt, ei sitä oo ikinä sen pahemmin esteet innostanut niin parempi että hypellään tästä lähin vain kotipihassa. Voi toki olla että vielä joskus Jalin ilmoan myös kisoihin, mutta pääasiassa keskitytään nyt vain Jedin kisauraan :)

ps. Nöyrä anteeksipyyntö muokkaamatomista kuvista, ei ihan napannut alkaa käsitellä yli kahtasataa kisakuvaa eilen maanantai-illan kunniaksi :D

8 kommenttia:

  1. No eihän Jalin tapaisen upeen eliittikanin nyt enää tarvikkaan kisata, muuten ei jää muille mitään palkintoja ;) Kiitos upeesta tiimikaverista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niin, kyllä näitä palkintoja tässä esteiltä on kertynykin ihan vaivaksi asti Jalille... not :D

      Missäs sitä seuraavaks järkkäiltiinkään tiimi... ;)

      Poista
  2. Jalin hyppyeläke(is that a word) on mun mielestä ihan hyvä idea :). Nyt kun on klassaustilikin avattu ;)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Jali the kisakiituri on kyllä melkoisen tyytyväinen kun ei tarvi enää edustaa yleisön edessä :D

      Poista
  4. Kylläpä on kauniita kuvia täällä :):):):)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidätän oikeudet julkaista ällösöpöjä Siiri-kuvia jatkossakin :------)

      Poista